Тънки устни

Кое? За естествената красота на вашите устни ви препоръчваме по-светли (телесни) нюанси, които за разлика от тъмните придават повече обем. За вас идеалните цветове са светло роз, беж, перлени nude цветове или по-студени нюанси от същата цветова гама.

Как? Едно от основните неща, които е редно да знаете, за да придавате повече плътност на устните е, че трябва да използвате молив в същия цвят като този на вашето червило (за предпочитане двата продукта да са от една марка). Също така бихте могла да комбинирате два цвята червило от една и съща гама (единият по-светъл, другият по-тъмен), за още повече обем. След това нанесете гланц за привлекателен 3D ефект.

Плътни устни

Кое? Избягвайте ярките нюанси. Избирайте предимно тъмни цветове с матиращ ефект, които не отразяват светлината. Залагайте на шоколадовите, теракота или червени гами. Не забравяйте, че когато червилото ви е по-тъмно, останалият грим е редно да е по-светъл и незабележим, така че визията да е естествена и стилна.

Как? Преди да си сложите червило очертайте устните с молив, стараейки се линията да бъде 1 мм под естествения им контур. За по-прецизно и професионално оформяне, изравнете линиите с фон дьо тен, използвайки дунапренена гъбичка. След това сложете своето червило. Перфектно.