Луничките ще озарят лицето ви и ще ви придадат закачлив и свеж вид – перфектното допълнение за всяка жена, готова да експериментира в името на красотата. Ето и как да го постигнете:

1. Използвайте добра основа, която ще ви гарантира максимум хидратация. Така кожата ви ще бъде мека и сияйна.

2. С помощта на малко по-тъмен нюанс фон дьо тен и подходяща четка за грим нанесете малко количество от грима в областта на носа, бузите и долната част на челото. В никакъв случай не разнасяйте с пръсти! Идеята е лицето ви да бъде покрито със ситни точици на посочените места.

3. За да изглеждат луничките колкото се може по-естествени, нанесете няколко точици с обикновен молив за вежди там, където ви се стори необходимо. Експериментирайте с натиска и големината, за да установите кое е най-подходящо за вас.

4. Притиснете всяка от по-тъмните точици с възглавничките на пръстите си. Топлината на кожата ви ще разтопи молива, придавайки естествен вид на новите ви лунички.

5. Нанесете топъл нюанс руж в областта на скулите. По желание можете да заложите и на прасковено червило, което ще подчертае естествената ви красота.

6. Завършете с фиксиращ спрей за грим, който ще се погрижи новите ви лунички да останат на мястото си.