.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Това е най-добрата форма за веждите според лицето ви

LadyZone.bg | преди 36 седмици
вежди
Снимка: Getty/Istock Photos

Независимо дали искаме да проверим дали формата на лицето ни отговаря на най-подходящата и препоръчвана форма за веждите, решили сме да променим визията си чрез веждите или се чувстваме неуверени да ги оформяме сами у дома, то обезателно трябва да знаем коя от формите за какъв вид лице е подходяща. Подготвили сме ви цели пет вида лица и каква форма на веждите е подходяща за тях.

Перфектните вежди се постигат по метода на златното сечениеКак да оформим веждите си по най-добрият начин

Ако имате кръгло лицето

вежди
Снимка: Getty/Istock Photos

Ако лицето ви е кръгло, извивката на веждите трябва да е плавна и почти незабележима. Затова пък те могат да се по-дебели. Това ще подчертае лицето и ще му придаде изразителност.

Ако имате продълговато лице

вежди
Снимка: Getty/Istock Photos

За да бъде балансиран изразът на лицето с продълговата форма, извивката трябва да е или високо, или съвсем ниско, но задължително краят на веждите да е удължен. Това ще омекоти чертите.

Ако имате квадратно лице

вежди
Снимка: Getty/Istock Photos

Тъй като собственичките на лица с квадратна форма вече имат силно изразени и строги черти, то веждите задължително трябва да омекотят израза - формата се препоръчва да е мека и съвсем леко извита.

Веждите "рибя опашка" са поредният откачен трендДА или НЕ?

Ако имате лице във формата на сърце

вежди
Снимка: Getty/Istock Photos

Дамите с подобна форма на лицето трябва да се придържат към естествената форма на веждите си. И ако все пак искате да ги промените, то извивката им трябва да е съвсем леко повдигната, за да може да подчертае сърдечната форма на лицето.

Ако имате овално лице

вежди
Снимка: Getty/Istock Photos

Дамите с овална форма трябва да внимават с високите извивки, защото те ще направят излъчването остро и строго. Прекалено извитите вежди ще подчертаят дължината на лицето.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Кои са най-ценните подаръци за рождения ви ден?