През новата година кожата ни също има нужда от нещо ново. Хубавото е, че в света на красотата има голямо разнообразие от продукти и процедури, които можем да съобразим, спрямо индивидуалните си нужди. Представяме ви нещо ново - Dermalinfusion. Това е неинвазивна технология на принципа 3 в 1. Процедурата светкавично регенерира и ремоделира кожата от главата до петите, при това с дълготраен ефект. 



Какво се случва по време на процедура?

Dermalinfusion едновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки тип кожа, без да е необходим възстановителен период. Терапията е отличен избор както за лице - включително деликатните зони на устните и очите, така и за увредена от слънцето кожа в областта на шията и деколтето. Изключително ефективна е при стрии на корема или гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа. Подмладява и хидратира сухата и напукана кожа на ръцете и краката. 

Ексклузивната технология беше представена в столичната естетична клиника Jewel Skin от Мила Дишлиева – представител на Global Aestetics. "Тази усъвършенствана трифазова технология съчетава последно поколение дермабразио, което много нежно и деликатно ексфолира кожата, като отстранява мъртви клетки, бактерии и замърсявания. Всичко се случва едновременно – ексфолиране, екстракция и инфузия. Микроциркулацията е подобрена, кожата е почистена в дълбочина и точно в този момент се вливат мощни антиоксиданти и ценни нутриградиенти. Терапията повлиява резистентното акне, хиперпигментирана, дехидратирана и увредена от слънцето кожа. Провокирана е стимулацията на колаген и дермата е ремоделирана, бръчиците и фините линии са загладени.", обяснява Росен Иванов, собственик на Global Aestetics. 

"За процедурата се избира един от възможните 7 диамантени накрайника - от чувствителна и акнетична кожа до зряла и дехидратирана. Екстракцията се извършва с патентована затворена вакуумна система.” – разясняват специалистите от Jewel Skin Clinic.

Dermalinfusion е процедурата на Джей Ло и близначките Оулсън 

Тази 20-минутна терапия е една от избраните за поддържане и разкрасяване на много актриси и известни личности. Сред тях са Дженифър Лопез и актрисите близначки Мери-Кейт и Ашли Оулсън. „Чувствам се щастлива в кожата и в тялото си, благодарение на Dermalinfusion, споделя Дженифър Лопез, за която терапията е задължителен бюти ритуал преди всяка публична изява.  

Резултатите

В резултат на терапевтичното действие на Dermalinfusiоn кожата увеличава обема си до 70% непосредствено и до 72 часа от процедурата, защото директно и пълноценно поема серумите след ексфолирането. От кожата се премахват кожата бактерии (особено бактерията, причиняваща акне), замърсявания, свободни радикали, които причиняват стареене и разширени пори. Dermalinfusion може да се прилага ежеседмично. Серумите се адаптират от кожата, а всяка сесия може да бъде различна, за да отговори на нуждите на кожата. 

След процедурата кожата има по-сияйно излъчване, омекотени са фините линии и бръчките, стимулирано е и обновяването на клетките. Терапията прилага лимфен дренаж, изхвърляйки токсините през лимфната система. Ефективността се дължи на широкоспектърните специално разработени серуми, които са индивидуални за всеки пациент. Всеки от тях е разработен единствено за системата Silk Peel Dermalinfusion с цел да бъде силно ефективен при основните кожни проблеми. Кожата е ревитализирана, копринено гладка, озарена с най-свеж тен. Още след първата процедура са премахнати черните точки под повърхността на кожата. А серия от 4 до 6 процедури ще ускори съживяването, изчистването и подмладяването на кожата.