.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-лесната плитка за лятото

LadyZone.bg | преди 6 години
плитка - 4
Предназначена е за дами с две леви ръце

Ако сте от дамите, които никога не са се справяли с плитките, то обезателно трябва да пробвате тази. Тя няма нищо общо с традиционното плетене на три кичура. Ако имате достатъчно дълга коса, то изобщо не се чудете, а се захващайте с четене и гледане на видеото...

1. Най-лесно ще е да си направите странична плитка. Отделете около 2/3 от косата и я срешете странично. Другата 1/3 я увийте около врата си (както във видеото) или захването с шнола, за да не пречи.

2. Добре е по-малкият кичур коса да бъде разделен на 6 части - горе долу еднакви по обем и големина.

плитка - 2

3. Започнете плетенето като оформите косата в опашка. Вземете две от предварително отделените 6 части с фиба или шнола. Кръстосайте ги зад опашката, след което ги поставете над нея. Кръстосайте ги и отгоре, след което ги поставете отдолу. И така, докато стигнете до краищата.

плитка - 3

4. Направете същото и със следващите две от 6-те части, както и с последните две. Кръстосвайте и поставяйте от противоположната страна. Накрая винаги подсигурявайте с малки ластичета. Ефектът се получава благодарение на засичането на кръстоските на малките кичури.

плитка - 1

Ефектът е все едно сте си правили прическа при професионалист - свежа фризура за плажа, коктейл или дискотека.

Вижте подробно как се прави и във видеото:

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?