Любопитно ли ви е какви са тайните за разкрасяване на звездите, които им помагат да блестят на червения килим? И да, не говорим за похватите с "привидни" резултати (много грим, добри фотографи...), а за лесни и даже "домашни" методи за справяне с някои от проблемите, с които се сблъскваме в опита си да сме почти идеални:

Красив гръб

Знаете ли, че много често малките пъпчици и проблемите с кожата на гърба са причинени от недобре измит балсам за коса? Да, след като пуснете мократа си коса и я оставите да гали гърба ви, му оставяте и от продукта, преназначен за съвсем друго нещо, което пък омазнява и възпалява кожата? Как да се справите? Просто след измиване, вдигнете косата си с щипка и измийте още веднъж гърба, горната част на ръцете и раменете си. Можете спокойно да ползвате ексфолираща гъба с много нежен душ-гел, които ще ви спестят много грижи.


Повехнал тен

Най-доброто решение за каквито и да било проблеми с тена на лицето е ружът. Дори и да сложите съвсем малко, разликата е огромна.

Суха кожа

Гладката кожа и перфектният тен може и да изглеждат недостижими на онези от нас, които имат суха кожа, но и този проблем има лесно решение. Много жени грешно се насочват към плътни и пълни с химикали кремове, докато всъщност тези формули много дразнят кожата. Вместо с тях, опитайте с органично кокосово масло - съставка, която запазва кожата хидратирана и съдържа мастни киселини, които са естествени за човешката кожа и не я натоварват. Тъкмо обратното.

Торбички под очите

Завиждате ли на звезди като Нина Добрев, които винаги успяват да изглеждат страхотно отпочинали, без значение колко са заети всъщност? Дори и най-тежкото ви оръжие от бюти арсенала да не успява да премахне умората от лицето ви, може би е време за малко витаминна атака. С масажни и кръгообразни движения нанесете серум с витамин С в областта на околоочния контур, съветват от ivillage.com. Ако е в околоочен крем, тази съставка възстановява капилярите, влияе добре на кръвоносните съдове под очите и тъмните кръгове стават почти незабележими.

Тънки устни

С възрастта устните губят от обема си, но има начин да върнем часовника назад. При това средството е скрито в кутията с подправките за готвене. Добавете малко канела към балсама за устни. В нея има етерични масла, които повишават кръвообращението и "подправят" лигавицата на устните, което временно ги прави по-пухкави.

Очаквайте продължение.