.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Лесен трик, с който да почистите спиралата за мигли

LadyZone.bg | преди 32 седмици
грим
Снимка: istockphoto.com
Как лесно и бързо да премахнете спиралата за мигли, без да се образуват черни кръгове около очите

Гримирането е цял ритуал за всяка жена, а премахването на грима – истинска досада. Връхната точка на последното занимание е когато спиралата за мигли се размаже и около очите ни се образуват черни кръгове, които трудно се почистват дори с тоалетно мляко или мицеларна вода.

грим
Снимка: istockphoto.com

Преди да използвате напоен памучен тампон с тоалетно мляко или мицеларна вода пуснете кранчето на топлата вода, намокрете ръцете си и с палеца и показалеца на двете ръце прихванете миглите си. Навлажнете ги добре. Водата разтваря добре спиралата за мигли, а топлата/горещата вода още по-добре. Направете упражнението няколко пъти, докато спиралата започне да пада. Не натискайте прекалено много и не дърпайте, за да не останат мигли в ръцете ви. Просто нежно докосвайте и разтърквайте между пръстите си.

Какви са ползите за лицето, когато не използваме гримТоп 10 от "The List"

Погледнете в огледалото – лесно може да забележете, когато спиралата з амигли падне изцяло. Сега е времето да използвате почистващите средства и бъдете сигурни, че нищо черно няма да се размаже по лицето ви.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?