Колко време отделяте сутрин, за да се гримирате – 20-30? А какво се случва когато нямате половин час, за да поставите всички разкрасителни продукти на лицето си? Ето петте неща, които ще ви отнемат само по 1 минутка, и които правят най-голямо впечатление на околните:

През 1-та минута: Поставете крем и фондьотен за основа. За по-бързо нанесете второто с пръсти, с потупващи и леки движения, така че да се получи равномерен и гладък завършек.

 

През 2-та минута: Изберете сенки в неангажиращ матов цвят, които ще освежат погледа ви, без да се натрапват излишно. Така няма опасност да сбъркате, а и ще си спестите времето за обмисляне кои сенки с най-подходящи.

 

През 3-та минута: Нанесете спирала за мигли. Тя се забелязва много повече от коректора за тъмни кръгове под очите, който в моментите, в които закъснявате можете спокойно да пропуснете.

 

През 4-та минута: Не забравяйте поставянето на руж на скулите. Той не само ще оформи контурите на лицето, но и ще придаде сияен и жизнен вид.

 

През 5-та минута: Последното нещо, но и не най-маловажно си остава червилото или гланца за устни. Поставянето му дори може да ви излезе по-малко от една минута.

И така мисия красива за 5 минути е изпълнена - подчертахме най-важните части, които правят най-силно впечатление, без това да ни е изяло времето за закуска, кафе, душ, обличане, сушене на косата и т.н.