Косата ви расте бавно, тънка е, цъфти...

женаНе се притеснявайте, защото:

  • с този проблем не се сблъсквате само вие. Огромна несправедливост е, но е генетично заложено косите на мъжете да са по-здрави и с по-дебел косъм.
  • може да й придадете изкуствена дължина и обем за много кратко време.

    Ако искате на абитуриентския си бал да развявате дълга и буйна грива, но природата не ви е надарила с такава, вместо да обвинявате гените, родителите или съдбата за това, прочетете за новия метод за удължаване на косата.

    Що е то Hair Talk?

    Професионалният перукер Гюнтер Алекс е създател на най-новата версия за удължаване на коса със стикери. Методът се нарича „Hair Talk” и може да се прилага без проблем дори при много къси коси, както при жени, така и при мъже. Стикерите са лесно приложими и могат да се използват не само за удължаване, а и за придаване на повече обем, при проблеми с оредяване на косата, както и за бретони, етажиране и цветни акценти с отделни кичури.

    Абра-кадабра - готово! коса

    Стикерите се залепват без топлинна обработка. Свръзката им е фина, приляга плътно и може да се сложи дори в най-горната част на темето. Изработени са от 100 % естествена коса и когато се поставят между истинската коса, са напълно незабележими. Ширината им е различна - 4 и 3 см. Новата версия са по-тънките, които се разпределят и носят по-удобно. С този метод косата може да се удължи с от 6 до 70 см.

    Стикерите са особено подходящи за тънки, фини, изрусени и изтощени от боядисване коси. Цветовата палитра е богата и затова те добре се комбинират с различните нюанси на естествената коса. Допълнителните кичури издържат залепени между година и година и половина. Поддръжката при фризьор се прави на два до три месеца. Със стикерите коса може безпроблемно да използвате различни видове стилизиращи средства и уреди – маши, преси, лакове и др. Правенето на по-сложни прически също не е проблем.