Портокаловата кожа стои добре единствено и само на... портокалите. Когато тя е част от дупето, бедрата или ханша на жената предизвиква единствено критичен поглед и тъжни въздишки.

Причините за целулита са много и разнообразни – от обездвиженост до неправилно хранене. В комплексните грижа можем да включим домашни маски, масажи и спорт, но те са предимно поддържаща терапия към по-сериозната атака на този проблем. Една от процедурите, които успешно се справя с целулита е терапията с мултиполярна радиочестота и пулсиращо магнитно поле. В студио "Персона" (ж.к. Южен парк, блок 124) тя се извършва с апарат, който използва силата на дълбоко проникващите в тъканите енергийни лъчи, което води до дрениране и стимулиране на кръвообращението. Процедурата оформя, стяга и витализира кожата.

3 см от бедрото само с една процедура

Жени сме и сме нетърпеливи да се преборим с козметичните си проблеми и отново да бъдем красиви. Красотата е част от нас и когато по една или друга причина я губим, това ни прави нещастни. Затова и всяка от нас се стреми към перфектния резултат. И ако може бързо, моля!


Основният принцип на действие на тази процедура е разбиване на мастните депа, посредством вакуум и е стимулиране на производството на еластин и колаген в кожата. Ефектът е видим още след първата процедура. Кожата е видимо по-гладка, а обиколката на ханш, корем или бедро намалена. Но като всяко важно нещо, и антицелулитните процедури изискват постоянство. За добри резултати се препоръчват минимум три процедури. За максимнален ефект обаче трябва да съчетаете тази терапия със здравословно хранене и повече спорт. По-високото самочувствие и личната удовлетвореност, когато се погледнете в огледалото, сами ще си дойдат във времето.

Студио "Персона" подарява една антицелулитна процедура на наша читателка. За да я получите е достатъчно да се включите в новата ни игра. В коментар под статията отговорете на въпроса - Кои са четирите ключови мерки, с които може да преборите целулита и сме споменали в тази статия?

Всички печеливши от игрите, свързани с рождения ден на LadyZone, ще изтеглим в края на месец ноември.