.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как се прави маникюр със сух лак

LadyZone.bg | преди 2 години
сух лак
Снимка: incoco.com
Не е нужно да чакате да изсъхне и не цапа

Сухият лак е бърз и лесен начин да се сдобиете с елегантен и красив маникюр.

Какво представлява?

Това са сухи лентички, с основа, цвят и топ лак в едно. Маникюрът ще се задържи на ноктите ви до 14 дена. Съдържанието му е по-концентрирано в сравнение с обикновените лакове, което го прави по устойчив от тях. Разбира се, трайността му зависи от работата, която извършвате и бързината, с която растат ноктите ви.

сух лак
Снимка: incoco.com

Комплектите обикновено съдържат ленти с различен размер за пръстите на всяка ръка. Лентичките се разтягат, така че да паснат идеално на нокътната плочка и да я покрият добре.

Макар да е по-различен от масовия тип лак, и този се премахва по традиционния начин – с лакочистител.

лак
Снимка: Fab Foils

Ако си правите сами сух маникюр, може би ще имате нужда от малко повече време, за да успеете да го поставите перфектно. В салоните процедурата се случва бързо и отнема не повече от 30 минути. Освен класически едноцветен маникюр, може да си направите френски или маникюр с различни рисунки. 

Как се прави маникюр със сух лак?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?