.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как се обезкосмявате? (АНКЕТА)

| преди 2 години
секси крака
Снимка: iStock

Когато започва проектирането на първите парашути по време на Втората световна война, специалистите разбират, че дамските найлонови чорапи ще намерят много добро приложение за изработване на въжетата. Тъй като по това време редица стоки изчезват или се срещат доста рядко, няма как за тях да се използва найлон. Това е причината военната индустрия да сложи тежката си ръка върху чорапите на жените.

Тъй като остават боси, те да принудени да започнат да си бръснат краката. До този момент найлоновите чорапи доста умело са прикривали окосмяването и никой не се е притеснявал от крака, които не са гладки. 

Оттогава до днес обаче е минало доста време. Как поддържате гладкост и мекота на кожата си? С какво се епилирате? Или просто обувате найлонови чорапи. Включете се в анкетата ни.

Как се обезкосмявате?
Резултати

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?