.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да увеличите гърдите си с грим?

| преди 3 години
2111110861.jpg
Кратък видео урок от Натали Буше

Натали Буше е медицинска сестра по образование, но истинската й страст е гримът. Освен традиционните make up визии, с които може да превърне лицето на жената в такова на истинска чародейка, тя показва и как можем да подобрим вида на части от тялото си с грим.

Натали Буше
Снимка: Facebook

Понеже е лято - времето за прилепнали рокли и къси потничета, а бюстът е една от най-женствените форми, избрахме да ви покажем как да го уголемите визуално с помощта на фондьотен и контури. 

Важна е играта на светлосенки, за които може да използвате тъмен контуринг и озаряваща прахообразна пудра. целта е да се подчертае заоблеността на бюста, както и да се акцентира върху ключиците. Така бюстът ще изглежда по-голям и плътен. Натали препоръчва това да се прави само при специални случаи, а не в ежедневието. Освен качествен грим и малко умения, не забравяйте да си отделите повече време, както и да изберете красив сутиен. 

Къде ще ходите на море тази година?