.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да уголемите очите си с грим

LadyZone.bg | преди 3 години
очи
Молив в телесен цвят, графитена линия и спирала за удължаване на миглите ще ви преобразят

Ако природата не ви е надарила с големи и изразителни очи, има начин как да коригирате това с малко грим. Съществуват малки трикове с макияжа, благодарение на които окото ще изглежда по-отворено.

Изравнете тена 
Нанесете коректор под окото и внимателно разнесете, така че цветът да се слее с кожата. Така ще изсветлите тъмните кръгове под очите, които създават допълнителен ефект на смаляване.

Очертайте очите
Използвайте молив в графитен цвят. Нанесете го на долния клепач, точно по линията на миглите или 1 мм под тях. С мека четка разнесете линията на молива, така че да е по-скоро размазана, отколкото ясно очертана.

Сенките
Във вътрешния ъгъл на окото нанесете сенки в телесен цвят със сатенен ефект. Дължината на линията трябва да е не повече от сантиметър. Това покрива точно ъгъла на окото, където се сключват горният и долният клепач.

грим
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?