.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да избираме правилно сапун за чувствителна кожа

LadyZone.bg | преди 2 години
2110840775.jpg
Снимка: Pinterest.com
Сапунът е един от основните козметични продукти, които използваме в ежедневието за добра хигиена на кожата. Да, но когато имаме чувствителна кожа, не можем да рискуваме, използвайки обикновен сапун

Дали ще бъде твърд или течен, редно е сапунът да бъде съобразен с нуждите на кожата. Всеизвестно е, че чувствителната кожа се нужда е определени грижи, за да се избегнат нежелателните зачервявания и раздразнения на епидермиса.

Преди всичко е важно да споделим, че е препоръчително да използваме два различни сапуна – един за тялото и друг за лицето.

Бидейки по-чувствителна, кожата на лицето се нужда от специални грижи и продукти, които да я предпазват от външните и ежедневни агресии. За това дерматолозите препоръчват физиологичния сапун. Той деликатно почиства, доставя необходимите липиди на чувствителната кожа, като запазва естествения и защитен филм на епидермиса.

Що се отнася до тялото, добре е да се използва продукт, който не съдържа сапун. Той нежно почиства кожата, хидратирайки я и подхранвайки я в дълбочина. За разлика от останалите сапуни, този съдържа много повече активни съставки и предпазва от алергични реакции и друг вид раздразнения на кожата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?