Ето един поглед към модния подиум на някои от най-горещите тенденции есен грим 2013:

1. Опушен грим под долните клепачи


Нормално опушеният грим се прави върху горните клепачи на очите, докато долните остават по-изчистени . Този сезон обаче ще заложим на по-силно изразен опушен грим в долната част на клепачите, а горната ще остане по- чиста! Това е любимата тенденция на много световни гримьори, за които тя е по-дръзка и придава загадъчен вид. Като за финал може да се подчертае окото с лека очна линия, което да придаде малко драматизъм в погледа.


Тенденции в макиажа есен-зима 2013>>

  • 4 доказани средства срещу косопада
  • Prodigy 5 – новата трайна боя за коса без амоняк
  • Коледа за ноктите в бургундско, златно, бронзово и графит
  • Шоуто на ангелите идва с нов сутиен от 4200 скъпоценни камъка
  • Ударна доза витамин А за кожата на лицето
  • Нова мода за красиви нокти – тату маникюр
  • 7 навика на оптимистите, които да присвоите
  • Прически – модни тенденции есен - зима 2013
  • Истинската функция на миглите и как да ги предпазваме
  • Скритите опасности в козметиката


 

2. Изразена очна линия


Очната линия се завръща отново! Сега тя ще бъде силно изразена, но не много издължена в краищата. Може да прозвучи малко странно, но очната линия също както косата може да бъде в стил „Омбре”,което ще рече, че от черна линията ще избледнява по дължината. Това е един нов метод в грима, който се получава чрез специално туширане.

Съобразете грима с цвета на очите си>>

3. Златисто-медени клепачи


Открай време забелязваме по кориците на списанията оранжеви или червеникави тонове в сенките за очи. Със сигурност това е стихията, която се задава за есен 2013! Медените нюанси са предпочитана тенденция този сезон. Тя придава един много романтичен, секси външен вид, който наистина допълва всеки цвят на очите. Тези нюанси са достатъчно меки, за да се използват в ежедневието. Можете да си поиграете с матовите цветове , но моят личен фаворит за сенки този сезон е блестящо медено - израз на богатство и романтика.

Златист грим за руси момичета>>

 

4. Матово-плодови устни


За разлика от отиващото си лято, тази есен ще ни предложи красиви матови устни с плодови цветове на череша, малина и боровинка. Най- горещият цвят ще бъде боровинков във всичките си нюанси, с който моделите на Chanel и Victoria’s Secret вече блестят на модния подиум. Този цвят влиза в идеална комбинация с опушения грим.

 6 лака за нокти за есен 2013>>

Материалът е подготвен от "Студио Грим".