Косата ви е тънка и изтощена, а искате да изглежда блестяща и с обем? Новата серия за коса NIVEA DIAMOND VOLUME ще направи точно това. Поради липсата на обем, тънката коса изисква по-специални грижи. За разлика от повечето продукти за блясък, които не създават допълнителен обем, новите продукти съчетават в себе си формула с фини диамантени частици за неотразим диамантен блясък, като паралелно с това придават на косата свръх лек обем, без да я утежняват. Възвръщат силата й и подобряват структурата, като я укрепват с течен кератин, за да е здрава, силна и готова да посрещне студените месеци.

10 фантастични ползи на лимона за косата>>

Сeрията се състои от 4 продукта: шампоан за коса,  бaлсам за коса,  пяна за коса и лак за коса.

Леката формула на шампоанa за коса с диамантени частици и течен кератин придава на косата така желания обем и диамантен блясък.

Бaлсам за коса идва на помощ на шампоана, като усилва действието му, допълнително подхранва косата и прави разресването й лесно като детска игра. Леката, същевременно подхранваща формула подсилва и изглажда структурата на косъма и косата отново е здрава и силна.

7 навика, с които вредите на косата си>>

Пяна за коса с 24-часова фиксация е подходяща за придаване на бляскав и непокорен вид, с формула, активираща се от топлината и караща косата да приема ударна доза витамин B3 и про-витамин B5, така необходими за здравия й вид. Допълнителният обем е налице, а диамантеният блясък се вижда от далече.

8 трика за здрава и сияйна коса>>

Лакът за коса придава завършен вид на всяка една прическа, прави косата лека, бляскава, като гарантира супер силна 24-часова фиксация. Идеален за дамите, които не търпят хаос в косите си.