Rimmel London връща лондонската елегантност със серията за грижа за ноктите. Серията Nail Care сега става Nail Nurse и има подобрена формула за безупречен маникюр. Stronger Nail, Nail Rescue и Nail Base & Top Coat са продукти, без които не би трябвало да протича твоят ритуал по грижа за ноктите.

Чупливите и крехки нокти
вече намериха своя герой: лакът Stronger Nail, който заздравява ноктите ти и ги прави по-твърди като свързва по-слабите слоеве на нокътя в един здрав слой.


Формулата му е обогатена с калций за здравословен растеж на нокътя. Това също така е бързо съхнещ продукт, който придава бляскав финиш и помага на цвета за нокти да издържи повече.

SOS увредени нокти? Нуждаеш се от Rescue Nail, първият лак за нокти със SOS формула, който предлага моментална успокояваща грижа и облекчение за бързо и ефективно лечение с видими резултати в рамките на 14 дни.

Този страхотен продукт за грижа за ноктите е обогатен със смола, която добавя блясък и гъвкавост.

За дълготраен маникюр се нуждаеш от основа и топ лак Base & Top Coat, малко шишенце, изпълнено с много съдържание, предлагащо изглаждащ, заздравяващ, спомагащ растежа, овлажняващ и супер бляскав ефект.
Този продукт комбинира множество предимства и едновременно с това страхотна основа: запълва ивиците и неравностите, възстановява здравината, прави ноктите по-твърди и ги защитава от чупене, хидратира ги и действа като мега-лъскав топ слой, придавайки перфектен бляскав финиш на маникюра.

Препоръчителна цена:

Stronger Nail: 6.89 лв.
Rescue Nail: 6.89 лв.
Base & Top Coat: 6.89 лв.

На пазара от юли 2013