.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Авангардна прическа за специални поводи

LadyZone.bg | преди 6 години
прическа
Снимки: Thinkstock/Guliver Photos
Плитките от година насам си остават голям хит :)

Убедихме се, че плитките от година насам си остават голям хит. Обикновената рибена кост върши чудеса, стига да е направена както трябва и където трябва. Ето една лесна за реализиране идея за прическа, подходяща за специални случаи – сватба, кръщене, парти, моминско парти или просто луда нощ с приятелки, когато искате да се чувствате специални. Трябва ви просто помощничка, която може да прави рибена кост:

прическа1. Разделете косата на две – горната половина ще се плете, а долната оставете за обработка по-късно.
2. Горната половина от косата разделете на още три равни половинки. Всяка една от тях сплетете на рибена кост. Завършете в началото на другата част, която отделихте за обработка по-късно. Подсигурете с прозрачни малки ластици.

прическа3. Долната половина от косата разделете на още две части. Тупирайте с гребен и фиксирайте с малко пяна за коса. Срешете леко с гребен, без да губите ефекта от тупирането в дълбочина.
4. Едната половина от косата прегънете на две, а с другата увийте добре, така че да изглежда все едно сте вързали с дебел ластик за коса.
5. Завършете с фиби, които да фиксират направеното дотук.
6. За да издържи прическата цялата вечер – сложете лак за коса.

прическаС подходящ грим и рокля ще бъдете принцесата на вечерта. Успех!

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?