.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Авангарден начин за боядисване на кичури

LadyZone.bg | преди 3 години
кичури
Снимка: Juli Beauli Salon
Тенденция, идваща от Испания

Едно от най-важните неща при боядисването на кичури е прецизността при разделянето на косата на сектори. От това зависи балансът между цветовете и изграждането на оптически обем в косата. За тънки кичури често се използва силиконова шапка, в която има точно обособени сектори за изваждане на кичури, така че те да са равномерно по целия скалп. При по-широките кичури се използва фолио, а косата се разделя предварително на сектори с помощта на шипки, тип щъркел. В този случай професионализма и точното око на фризьора са от особено значение. 

Последна тенденция при светлите кичуриНаучете повече за невероятния метод за изсветляване на косата, който ще ви накара да изглеждате божествено и играйте, за да спечелите сешоар по избор и маникюр от център за красота Terra Spa

От Испания обаче идва една нова тенденция в начина на разполагане на кичурите. Тогава скалпът се разделя на триъгълни сектори, подобно на циферблат, като през един се нанася различен цвят. Получава се интересно, и най-важното естествено преливане. 

кичури

Кичурите се увиват във фолио или пък се навиват на охлюви. Някои коафьори наричат тази техника "Торта". Но да не слагаме допълнителни калории към новата си, свежа визия.

Коса като пера на птицаБоядисване на кичури в десет стъпки
Как ви действа есента?