Как да махнем грима от лицето си когато не разполагаме с лосион и няма отворена денонощна аптека близо до нас? Отивайки в кухнята и избирайки един от следните продукти.

#Краставица
С няколко фини кръгчета краставица ще може да премахнете грима от лицето си и да предоставите на кожата си необходимата доза хидратация за деня.

#Кисело мляко
Нанесете продукта върху кожата, оставете да подейства 5 минути и след това нежно избършете лицето, преди да го изплакнете. След това кожата ви ще бъде нежна и добре почистена.

#Кокосовото масло е изключителен продукт, които можем да използваме за различни козметични цели – включително да премахваме грима от лицето си. Просто използвайте памучен тампон и малко кокосово масло и готово. Кожата ви е чиста и подхранена.

#Зехтин
Необходим ви е просто един памучен тампон, напоен със зехтин, за да махнете грима от лицето си.

#Авокадо
Богато на омега-3, витамини Е, D и A, авокадото е идеална грижа за вашата кожа. Вземете една чаена лъжичка добре узряло авокадо и разтрийте добре върху кожата. То не само ще помогне да премахнете грима от лицето, но ще подхрани вашата кожа и ще помогне за премахването на неприятните тъмни кръгове около очите.