Коса, разделена на път по средата създава усещане за непринуденост и натурално излъчване. И ако допреди няколко години предложението да си разделите косата на път по средата щеше да ви се стори старомодно и направо смешно, то трендът днес е супер актуален. Ето три стилни начина да придадете на косата си блестяща визия, а на себе си цялостен нов облик.


Права и непринудена – като на Нина Добрев
Както забелязвате прическата не е предназначена само за ежедневието. Виждали сме Нина често да се появява на червения килим с подобна прическа. Освен всичко останало, оформянето и поддръжката на този тип прически е лесно и се постига с не особени усилия. Можете да използвате преса за коса или сешоар и ефектът ще е налице без да сте професионален фризьор или коафьор.


Къдрава, на романтични букли – като на Никол Шерцингер
И така, чудите се каква прическа да си направите за първа среща? Трябва да изглеждате блестящо и все пак да не създавате впечатление все едно сте се гласили половин ден за събитието. Вземете пример от Никол – направете си романтични къдрици и разделете пътя по средата. Така хем ще изглеждате бляскаво, хем естествено.


По средата и на опашка – като на Дженифър Лопес
Да си разделиш косата на среден път и да я вържеш ниско на плитка може и да ви се стори на пръв поглед демоде, но прическата може да се получи доста изискано с един малък трик. Не забравяйте да придадете на косата в задната част лек обем чрез тупиране, за да не изглежда прекалено пригладена. Ако цветът ви е меден с леко по-светли кичури (като на Дженифър Лопес), това допълнително ще придаде обем и завършен вид.