.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Фотограф представя разнообразната красота на човешката кожа

Евгений Милов | преди 48 седмици
Instagram/Chesterfield Hector
Снимка: Instagram/Chesterfield Hector
Разгледайте снимките от проекта "Skin Tones" на Честърфилд Хектор

Преди година фотографът Честърфилд Хектор се заема с амбициозната задача да представи цялото разнообразие от красота на човешката кожа, чиито цвят варира от снежно бял до шоколадово черен.

Честърфилд произлиза от семейство, в което всеки има различен цвят на кожата, така че винаги е намирал вариациите в цвета на кожата за интересни. 

Фотографът вече е заснел близо 50 уникални портрета на голи модели в студиото си, а резултатът е проектът "Skin Tones", за който вече търси финансиране с кампания в Kickstarter, за да го издаде като фотокнига.

Въпреки че засега Честърфилд Хектор е снимал предимно професионални манекени, планира в следващите сесии да участват хора на различна възраст и тела, които са извън моделските размери. 

Проектът "Skin Tones" е все още в зародиш, но изглежда наистина обещаващо - вижте повече от следващите снимки в Инстаграм профила му, както и още в сайта на фотографа:

Ключови думи:Красота, Кожа, Тяло
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?