Лятото вече е тук, а най-важният аксесоар за него е гладката кожа. Процедурите с лазерна и фотоепилация са ни добре познати, но както знаем, не са подходящи за всеки. Те предполагат известни ограничения, като например – не са препоръчителни за тъмна кожа, кожа с тен или светли косми. Също така не всеки може да си позволи пълен курс от процедури фотоепилация в студио.

Затова все по-модерни стават фотоепилаторите за домашна употреба.  За да изберем най-качествения домашен фотоепилатор, се допитахме до българския сайт, предлагащ най-голямо разнообразие от фотоепилатори за домашна употреба - www.krasivotialo.com.

Според специалистите фотоепилаторът Mе my elos touch използва най-актуалната в момента Elos технология, която го прави подходящ за всеки, независимо от цвета на кожата или космите! Тази най-модерна технология за трайно обезкосмяване, която стана абсолютен хит в Северна Америка вече е и на нашия пазар, и то на цената на няколко процедури фотоепилация в студио!

Ето и някои от предимствата на Me my elos, които ще ви накарат да забравите за скъпите процедури с лазерна и  фотоепилация в козметичните студиа:

1. Подходящ е за всеки - повечето фотоепилатори използват само т.нар. IPL светлина, при която има ограничения - най-неприятните, сред които са неефективност върху светли (руси, сиви, червени, бели) косми и тъмна кожа. Чрез elos технологията ограниченията са преодолени, гарантирана е по-голяма безопасност и по-бързи резултати, които се запазват във времето. Технологията elos - съчетание между IPL (интензивна пулсова светлина) и RF(радиочестотa) - е запазена марка на израелските Iluminage Beauty (Syneron).

2. Използва се целогодишно – тъй като Me my elos е подходящ за всички цветове кожа, няма нужда да се притеснявате да го използвате, дори и да сте придобили летен загар. Необходимо е само да изчакате 2 седмици след последното излагане на слънце преди да направите процедура с него.

3. Пести времеMe my elos е най-бързият фотоепилатор на пазара, тъй като подава импулс (автоматично при контакт с кожата) на всяка секунда!

4. Размерът има значение - колкото по-голяма е площта на лампата, толкова по-добре. Лампа между 5 и 6 кв.см. ви гарантира най-бързо и удобно третиране на всички части на тялото и лицето.

5. Голям брой  импулси – ако си вземете уред с над 100 000 импулса, си гарантирате години напред без допълнителни инвестиции за консумативи. Me my elos има цели 300 000, които позволяват интензивна работа в продължение на поне 10 години!

6. Инвестирате в бъдещето >>

6. Инвестирате в бъдещето – има фотоепилатори, които след изразходването на първоначалните импулси, стават неизползваеми. Лампата на Me my elos е сменяема, което означава, че дори да се използва от няколко човека след изхабяване на първоначалните импулси, тя може да бъде заменена с нова.

7. Забравете за болката – при Me my elos безопасността е на най-високо ниво, а дискомфортът е сведен до минимум, заради специалната технология, която позволява по-ниско енергийно ниво, съчетано с по-висока мощност.

8. Най-мощният фотоепилатор – повечето фотоепилатори са с мощност между 5 и 6kJ. Фотоепилаторът за домашна употреба Мe Мy Еlos достига рекордните 9kJ – произлизащи от комбинацията между двата вида енергия – IPL и радиочестота.

9. Уред - Всичко в едно
Защо да купувате 3 уреда, когато вече има система за обезкосмяване, която съчетава всичко, което ви е необходимо – фотоепилатор, електрическа самобръсначка и обикновен епилатор – това е Me my elos!

10. Изпълнявате процедурите сами – в комфорта на собствения ви дом – не е нужно да се съобразявате с графика на козметичното студио – сами определяте кога да си направите процедура.

Тези накратко представени предимства на Me my elos ни накараха да се влюбим в него, а за да научите повече за уреда и това как да се сдобиете и вие с такъв, посетете www.krasivotialo.com.