Снимка: Бистра Момова, LadyZone.bgВизия 4 (цветно-еклектично)

Този грим е подходящ за жени, които наистина, ама наистина (!) са решили да бъдат различни и изобщо не желаят да останат незабелязани.

Снимка: Бистра Момова, LadyZone.bg
В този случай няма никакви правила, както се казва  - само небето е границата за въображението на гримьора. С какви дрехи ще се спретнете, обагрени разноцветно от врата нагоре, е предизивкателство към вашия личен вкус и стил. Важно е обаче човекът, който ви рисува, да има усет за цветовете и да е много умел с четката за грим, защото иначе има голям риск да се получи нещо недотам... приятно. Все пак, ако се осмелите да се пробвате, ще се уверите, че веселите цветове върху клепачите и лицето ви, са всъщност много освежаващи и зареждат с енергия - не само вас, но и околните.

Снимка: Бистра Момова, LadyZone.bg

Забележка от първо лице: Докато течеше рисувателният процес, през главата ми минаха всякакви мисли "Много е театрално!", "Е, толкова ли трябва да блести?!", "Ужас!", но когато гримът най-после беше готов и се видях, установих, че всъщност е суперсвеж, наистина различен и не бих имала нищо против да си го направя пак.