Лятото е тук от днес и ако мисълта да се съблечете по бански ви кара да се притеснявате, то този материал е точно за вас. Не се измъчвайте повече - каквото и да е тялото ви, можете да изглеждате стилно и забележително на плажа или басейна.

Стилистите съветват да бъдете реалисти. Някои жени се надяват, че един бански костюм напълно би могъл да премахне някой недостатък на фигурата им. За съжаление обаче банските нямат магически сили. Вместо това можете да си поставите по-реалистична цел – да намерите банския, който ще накара тялото ви да изглежда възможно най-добре.

Пригответе се да изглеждате зашеметяващо на плажа със следващите предложения за бански, които гарантирано ще ви разкрасят – в зависимост от формата на тялото ви.

Бюст

За да накарате големия бюст да изглежда по-малък: Потърсете бански с горнище, което се завързва с въженце през врата, с поддържащи банели на чашките и с бикини с широки каишки.

За да накарате малкия бюст да изглежда по-голям: Изберете бански с горнище с подплънки и триъгълна форма и бикини. Банелите също могат да създадат илюзията за пълнота на горнището.

Дупе

За да накарате голямото дупе да изглежда по-малко: Потърсете бански с долнище тип пола или шорти за сърф. Оскъдните модели няма да прикрият голямото дупе. Гледайте да избягвате и светлите цветове и хоризонталните линии.

За да накарате малкото дупе да изглежда по-голямо: Потърсете бански с долнище с допълнителни детайли като жабо или гънки, които да създадат по-пълен вид.

Бедра

За да накарате едрите бедра да изглеждат по-слаби: Потърсете модели с по-дълги долнища тип пола и вталяващи детайли като набор например – това визуално намалява килограмите.

За да придадете на слабите бедра малко заобленост: Потърсете модели цял бански в ярки цветове, от различни тъкани и с различни украси.

Крака

За да накарате късите, пълни крака да изглеждат по-стройни: Създайте илюзията за по-дълги крака като носите по-изрязан бонски. Избягвайте моделите тип пола - ивицата на полата обикновено свършва на най-широкото място от краката като по-този начин ги кара да изглеждат по-широки. Търсете модели с малко плат и носете саронг или шал.

За да придадете форма на кльощавите крака: Потърсете ретро-модели като боксерки, които са хоризонтално изрязани в горната част на бедрото и придават форма.

Корем

За да вталите по-големия корем: Потърсете бански в тъмни цветове, на къдрички и с малки щампи, за да накарат привидно талията да изглежда по-слаба. Наборът може да прикрие натрупванията на мазнини, а хоризонталните гънки или райета са винаги вталяващи. Целите бански също правят корема по-плосък.

Покажете този плосък корем: Потърсете секси монокини или оскъдни бикини, за да развеете гордо това стегнато коремче!