Че българката е красива е признал целият свят. Вече можем да се похвалим и с присъствие в челните позиции на класациите за най-голяма гръдна обиколка. Признанието идва от известния статистически сайт Targetmap, съобщава БГНЕС.

Водещите позиции в това отношение се държат от обичайно примамливите за мъжкото око рускини и скандинавки, част от които редовно летуват по нашето Черноморие и изпълват стаите на родните ни хотели. По скалата от 1 до 5 реномираният сайт им поставя най-високата оценка.

Според класацията ние получаваме оценка 4. Редом до нас се нареждат американките, германките, чехкините, австрийките, хърватките и някои латиноамериканки.

В златната среда са класирани бразилките, аржентинките и повечето европейки, сред които французойките, италианките, полякините, британките и румънките.

Оказва се, че пищните гърди са рядкост най-вече в страните от Арабския свят, Близкия Изток, Мексико, Южна Африка и Нова Зеландия. Според известния сайт жените с най-оскъдна гръдна обиколка живеят предимно в централната част на най-бедния континент на Земята, Малайския архипелаг и Китай.