Стриите са коварни неприятели не само на жените, но и на мъжете. Почти няма част от тялото, която да е защитена от появата им, но най-често изникват на места, които през лятото неминуемо показваме – бедрата, седалището, мишниците, секс дръжките. За бъдещите майки, които са в трепетно очакване на своето бебе, най-често засегнатите зони са корема и гърдите, които неминуемо порастват, увеличавайки големината си неколкократно, разпъвайки кожата и намалявайки нейната еластичност.

Съществуват множество кремове, гелове, масла и изобщо препарати против стрии, които обещават положителни резултати. А какво ще кажете за терапия за лице, която е толкова ефективна и в същото време безвредна, че освен за справяне с бръчките, може да помогне и за стриите при бременни?

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos



Няма нужда да ви запознаваме с марката, защото вие вече я познавате добре от самата Джина Брук – гримьорката на звездите, която беше в България и даде специално интервю за LadyZone.

В социалния си живот Джина е звезда за звездите в Холивуд – подмладява ги и ги прави красиви, но в личния си живот тя е обикновена майка като всички останали.

Снимка: Евгений Милов

Самата тя споделя, че когато преди две години е била бременна със сина си, е имала щастието да носи доста голям плод и често се случвало да я питат дали случайно не носи близнаци. Естествено, големият корем поражда големи страхове от поява на стрии. Тогава Джина решава да приложи терапията за лице Intraceuticals+Boosters върху корема си. Очевидно това се оказва печеливш ход за бъдещата майка, която днес няма и една стрия, причинена от бременността.



Звучи странно, нали? Как терапия за лице ще помогне в превенцията срещу стрии на корема. Обяснението обаче се оказва просто. Съставките на Intraceuticals+Boosters стимулират производството на колагена в кожата, който пък я поддържа стегната, млада и еластична. Точно това, от което се нуждае всяко бременно коремче!