.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

8 странни неща, които се считат за супер секси в различни страни по света

| преди 1 година
дълги шии
Снимка: iStock
В Япония обожават жените yaeba

В САЩ са луди по белите, равни зъби и ослепителната усмивка. Но в Япония е точно обратното! Там най-хубавото се нарича «yaeba» — така се наричат кривите зъби. Японците считат, че кривите зъби правят излъчването на лицето невероятно мило.

Япония

В Нова Гвинея и други страни от Африка пък правят по телата си множество белези. При мъжете те се правят при специален обред за инициация – когато малкото момче става мъж. При жените тези „татуировки” се считат за признак на красота – колкото повече, толкова по-красива жена.

Какво вечерят хората по светаФотографски проект наднича в кухните и трапезариите
белези

Лице в формата на сърце е най-красивото нещо в Южна Корея. Там пластичните операции са много разпространени и са нещо съвсем нормално. Заради лице с форма на сърце много жени лягат под скалпела. Операцията не е особено лесна, но това не тревожи никого – първо се чупят костите на челюстта, след което се пренареждат под формата на сърце, като средата се стеснява и се създава по-заострена брадичка. След операцията жената дълго време не бива да яде твърда храна.

Мавританските жени са красиви колкото повече тежат. Затова теглото в повече там не се счита за недостатък, а напротив – за изключително симпатично качество. За да стигнат момичетата до нужното тегло, родителите им ги пращат в специални „ферми”, където те буквално биват угоявани. На ден те приемат по 16 000 калории, при нормален дневен прием 1500.

Иран е столицата на ринопластиката. Там често може да видите по улиците жени и мъже с лепенка на носа. Правият нос се счита не само за красив, но и за статут в обществото.

Бялата кожа е изключително ценена в Тайланд. Тя е еталон за красота, затова жените и дори мъжете  си купуват много и различни козметични средства за избелване на лицето. За да не почернява кожата им, жени и мъже често ходят на плаж изцяло облечени в костюми, които покриват телата и лицата им. 

2111283610.jpg

Високото чело е най-хубавото украшение на жената от племето фулани в Африка. Често жените премахват част от косата си, за да изглежда челото им по-голямо.

В един район на Източна Бирма пък жените нанизват на врата си множество метални халки с цел шията им да стане по-дълга. Наричат ги жени жирафи. Колкото по-дълга шия имат жените и колкото повече кръгове сложат, толкова са по-привлекателни.

дълги шии
Снимка: iStock
Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?