.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

6 причини да настоявате за сухо подстригване

LadyZone.bg | преди 2 години
2110979263.jpg
Ето как изразът "на сухо" може да придобие красив облик

Свикнали сме да ни намокрят косата преди подстригване и го приемаме за даденост. Нещо като изгревът и залезът на слънцето, които не могат да бъдат променени. Оказва се обаче, че сухото подстригване става все по-популярно и то не само при използването на машинки за подстригване. Вижте защо.

1. Сухото подстригване е много по-подходящо за къдрава и чуплива коса
Всеки човек с къдрици знае, че когато косата е мокра, е много трудно да се прецени правилното място за подрязване на косъма. Ето защо фризьорите препоръчват подстригването на такъв тип коса да става на сухо.

2. Цялото подстригване трае по-кратко
Често се случва след подстригването и изсушаването на косата коафьорът да забележи, че тук-там има нужда от корекции. Е, при сухото подстригване това не се налага. 

3. Щади крехката, изтъняла коса
Мократа коса е по-чуплива и еластична, така че при класическото подстригване тя е застрашена. Още една причина хората с изтънял косъм да предпочетат сухо подстригване.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?