.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

26-годишна жена с рядко заболяване чупи стандартите за красота

Евгений Милов | преди 26 седмици
Sina Nikita Photography, Facebook/Ilka Brühl
Снимка: Sina Nikita Photography, Facebook/Ilka Brühl
"Има само един начин да бъдеш грозен - да имаш грозен характер", казва Илка Брюл

"Напомни на света, че всички са красиви", казва със собствената си история 26-годишната Илка Брюл. Илка има труден живот още от деня, в който се е родила, тъй като е наследила изключително рядкото генетично заболяване ектодермална дисплазия.

"Родена съм с лицев процеп и дихателните пътища на носа ми не са оформили правилно. Освен това липсваше слъзния канал от дясната страна на лицето, така че постоянното естествено овлажняване на окото доведе до това, че по лицето ми винаги се стичаха сълзи", споделя германката пред "Project Grenzenlos".

Но сега, след множество операции на лицето, Илка вече е силна и уверена жена, която споделя перипетиите си в живота с надежда да насърчи хората да се обичат. А преди две години заедно със свои приятели фотографи започва да се снима.

"Имаше толкова положителна обратна връзка, че чувствам все по-голяма смелост да се показвам такава, каквато съм", споделя Илка.

Чрез фантастичните кадри Брюл иска да мотивира и останалите хора да излязат от черупките си и да покажат истинската си красота.

"Има само един начин да бъдеш грозен - да имаш грозен характер. Никой не трябва да се крие заради външния си вид!", казва Илка.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Кои са най-ценните подаръци за рождения ви ден?