Вторият ни въпрос в съвместната ни игра с издателство "Инфодар" беше „Коя е книгата, която ви е вдъхновила най-много, и защо?” и ви обещахме награда, с която да стоплите сърцето на любим човек или защо не - вашето.

Как да кажете „Обичам те” или „Благодаря ти” с книга

Благодарим на всички за прекрасните цитати, които ни напомниха каква сила и мъдрост носят книгите. Наградата за тази игра е само една, но не се тревожете - още следващата седмица (в сряда) ще имате втори шанс да спечелите луксозна книжка с послания. А дотогава жребият определи късметлията и той е:

draga_dg:

"Книгата, която винаги ме е вдъхновявала е бестселърът „Тетрадката” на Никълъс Спаркс. “Тетрадката” е една красива приказка за вечната любов, история, която едновременно топли и разтърсва сърцето, запленява читателите със съкрушителната си емоционална сила, а речта на героите е чувствена, пламенна, въздействаща. Любовнaта иcтоpия на двамата влюбени тaкa плeнявa cъpцaтa, чe пpecтaвa дa бъдe пpоcто иcтоpия и ce пpeвpъщa в пpeживявaнe, коeто cтaвa чacт от cобcтвeния ни живот. Книгата e възхвaлa нa cтpacттa, която можe дa бъдe нeоcтapявaщa и вeчнa. “Teтpaдкaтa” тpогвa до cълзи и ме кapa дa вяpвaм в иcтинcкaтa любов."

Припомнете си играта ни


Честито на draga_bg! Нека очаква имейл от нас, а на останалите - късмет следващият път!