Ето я  чаканата от вас втора част :)

Везни
За връзка: С водолея везните ще изживеят интересна връзка, в която има много вълнение и авантюра. Двете зодии обичат предизвикателствата и пътуванията, така че ще се наслаждават заедно на живота  и ще черпят от него с пълни шепи.


За авантюра: Овенът ще успее да събуди страстта във везните, така че още от пръв поглед представителите на зодията ще бъдат привлечени като магнит от овните. Те знаят как да задоволят везните, но и как да ги вбесят и да ги успокоят между чаршафите.

Скорпион
За връзка: С рибите скорпионът ще изживее връзка, базирана на много чувства, романтика и нежност. Двете зодии биха се допълвали и подкрепяли във всичко. Рибите знаят как да угодят на скорпионите във всичко.


За авантюра: С телците скорпионът би прекарал много страстни моменти. Още при първия контакт в скорпиона ще трепне нещо под лъжичката, което се дължи на силното физическо привличане между двете зодии.

Стрелец
За връзка: С лъва стрелецът ще изживее връзка, в която има много динамика - нещо, което и двете зодии търсят. Към стрелеца лъвът ще се отнася защитнически, което по принцип много допада на тези представители от зодиака.


За авантюра: В света на страстите стрелецът ще бъде въведен най-изкусно от близнаците. Въпреки че в много отношения двете зодии са различни, има и много, които ги свързват.

Козирог
За връзка: С телеца ще имате стабилна и надеждна връзка. Двете зодии са сериозни, което е предпоставка да бъдете верни един на друг. С общи усилия можете да постигнете много неща в живота.


За авантюра: Чувствителният рак ще успее да спечели козирога. Страстта, която ще пламне между двете зодии трудно ще се потушава дълго време. Трудно ще си омръзнат, защото авантюрата им ще е изтъкана от много любов и страст.

Водолей
За връзка: С близнаците водолят би имат достатъчно вълнуващи отношения, в които скука почти не съществува. Двете зодии чудесно се допълват. Приятелството също ще е важна част от връзката.


За авантюра: С еротичния лъв водолеят ще изживее неочаквани моменти на страст. Дори и да има различия между зодиите, силното привличане между тях ще ги хвърли в прегръдките на другия.

Риби
За връзка: С рака рибите често ще постигат желаните договорки и много рядко ще се карат. Връзката ще е изпълнена с разбиране и уважение, а и романтичните мигове изобщо няма да липсват.


За авантюра: Сдържаните деви ще привлекат като магнит рибите, така че те няма да успеят да им устоят. Веднъж щом нещата са се случили, страстта ще размъти умовете и на двете зодии.