Ако харесвате татуировките, но още не сте готови да си направите постоянна върху кожата, можете да пробвате усещането с временна татуировка, която да краси тялото ви няколко дни, преди боята да падне.

Това не само ще ви позволи да експериментирате, докато намерите правилния дизайн, но и да се забавлявате непрекъснато през топлите дни от годината. А най-добрата новина е, че лесно можете да си направите сами временна татуировка, без да се изискват уменията на татуист.

Необходими са ви единствено специална хартия, която можете да купите от Amazon, компютър, който да свържете към мастиленоструен принтер, ножица, вода и хартиени кърпи. Така лесно можете да създадете собствен дизайн на татуировката, да я принтирате вкъщи и да я приложите върху кожата.

Първата стъпка е да създадете със софтуер или намерите в интернет подходящ дизайн, който искате да отпечатате с мастиленоструйния принтер върху специалната стикерна хартия. Уверете се, че изображението е с добро качество, а настройките на принтера - на максимум.

След като принтирате изображението, залепете допълнителния адхезивен лист върху отпечатаното изображение и го притиснете хубаво, за да премахнете евентуалните въздушни балончета, които са се образували между двата слоя.

Отстранете пластмасовия слой от хартията и я поставете с лице надолу върху кожата. Притиснете леко с влажна хартиена кърпичка върху гърба на татуировката и внимателно отлепете хартията. Това е! Ако има нещо неясно, гледайте следващото видео: