.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Йо-хо-хо и пиратите от Невърленд

LadyZone.bg | преди 5 години
Егмонт - 2
Присъединете се към екипажа на Джейк и скачайте на борда!

Страхотни новини за всички малки почитатели на Джейк и пиратите от Невърленд! От понеделник в книжарниците те ще открият нови книги с любимите герои от анимационния сериал на Disney Junior. Това са книгите „Малки пирати”, „Пиратски приключения”, „Джейк” и „Йо-хо-хо” на издателство „Егмонт България”. Нека сега да ви разкажем малко повече за всяка една от тях...

Егмонт - 4


„Пиратски приключения”

Това е страхотна занимателна книга с лепенки. Тя ще срещне децата с Джейк и ще ги увлече в невероятни приключения с пиратите от Невърленд. Очакват ги много загадки, които само един истински пират може да разгадае. Джейк ще предизвика уменията им по съобразителност и логика, за да докажат, че са истински готови за изпитания по пиратски. Да не забравяме и чудесните пъстри лепенки, които ще открият в книгата и с които може да украсят каквото си поискат.

„Малки пирати”

Егмонт - 3


Красивата илюстрована книга ще подтикне малчуганите да преживеят невероятно пиратско приключения. Те ще станат част от пиратския екипаж и ще последват смелите моряци, впуснали се в ново приключение със забавни пиратски песни. Просто няма как да устоиш и да не последваш музиката с Джейк.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?