.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Инфлуенсърка плаче пред перспективата да работи, след като профилът й в Инстаграм е изтрит

Евгений Милов | преди 26 седмици
Instagram/@duhitsjessy
Снимка: Instagram/@duhitsjessy
"Аз съм нищо без моите последователи"

Представяте ли си какво е да сте инфлуенсърка с повече от 113 000 последователи в Инстаграм, а профилът ви да бъде премахнат от социалната мрежа? Точно това се случва с Джеси Тейлър, която отправи емоционален призив в YouTube канали си, след като Инстаграм профилът й беше изтрит. 

Във видеото Джеси се дави в сълзи, когато предупреждава потребителите да мислят два пъти, преди да я докладват, защото нейният Инстаграм профил е начинът да изкарва парите си, а не работата на пълен работен ден. Откакто Джеси публикува видеото, то вече е гледано повече от 190 000 пъти. 

"Аз съм нищо без моите последователи", споделя през сълзи Тейлър. И продължава: "Искам да кажа на всички, които ме докладват - помислете два пъти, защото съсипвате живота ми, защото изкарвам всичките си пари онлайн и не искам да ги загубя". 

"Знам, че на останалите им харесвам да ме виждат унила, да бъда като тях и 90-те процента от хората, които работят от 9 до 5 - това не съм аз, аз съм в Лос Анджелис, за да не бъда такава", заявява Тейлър.

Не е ясно защо Инстаграм профилът на Джеси е бил изтрит или защо е била докладвана, но заявява, че никога няма да се върне на "нормална работа".

"Аз бях ш***на проститутка… Вече не се занимавам с това, защото изкарвам всичките си пари онлайн. Не искам да се връщам към този живот. Работех в "Макдоналдс", преди да направя профилите в YouTube и Инстаграм, преди да имам 100 000 последователи - преди да имам всичко в живота си, аз бях пълна неудачничка. Не казвам, че има нещо лошо в работата в "Макдоналдс", защото съм работила там, но не искам да се връщам към този живот", споделя Джеси.

"Аз нямам квалификация за работа, никога не бих могла да започна нормална работа", заключва Тейлър, която вече е създала нов Инстаграм профил със скромните 2000 последователи към момента. Съчувствате ли й?

Веган инфлуенсърка с 3 млн. последователи в социалните мрежи беше хваната да яде рибаРибното фиаско на Йована Мендоса Айрес може да послужи за урок на всеки, решил да изкарва пари на гърба на останалите в Инстаграм
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?