.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Графа с безплатен концерт на Фестивал на Здравето 2017

Евгений Милов | преди 2 години
Графа - Моменти
Снимка: Графа - Моменти
Ще се видим на Голямата Поляна в Южния Парк

Столичният Фестивал на Здравето се завръща и през 2017-а, като идеята на организаторите е безплатното събитие да бъде още по-добро и полезно за хората, за да могат да се докоснат до магията на здравословния начин на живот.

Фестивалът тази година ще се проведе в рамките на цели три дни – между 30 юни и 2 юли на познатото място – Голямата Поляна в Южния Парк.

Орагазизаторите от "Здравей" са предвидили по-голям брой мероприятия, игри и състезания, по-голяма площ за изложителите и концерти с любими изпълнители, като на 30 юни концерт ще изнесе Графа – звезда на съвременната българска музика и ментор в телевизионното шоу "Гласът на България".

Разгледайте детайлно изложителите от тазгодишното издание на Фестивал на Здравето и открийте своите причини да го посетите. Ще се видим на поляните!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?