.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази майка използва смартфон камерата, за да превърне пътуванията в изкуство

Евгений Милов | преди 28 седмици
Instagram/@dinalf
Снимка: Instagram/@dinalf
Дина Алфаси се влюбва в мобилната фотография. И си личи

Дина Алфаси е майка от Израел, която работи като архитектурен инженер в болница. Независимо дали се разхожда или се пътува с автобус, влак или самолет, Алфаси винаги е готова със смартфон в ръка да улови красивите мигове в живота.

Днес Алфаси е омъжена и има 15-годишен син, но любовта й към фотографското изкуство датира още от детска възраст, когато снима с лентова камера Kodak. 

Когато преди десет години смартфонът iPhone и социалната мрежа за споделяне на снимки Инстаграм излизат на сцената, Алфаси се влюбва в мобилната фотография.

"Днес снимам само с iPhone, в момента с iPhone X", споделя Алфаси в интервю за фотографския сайт PetaPixel. "Колкото повече снимах, толкова повече осъзнавах, че с мобилната фотография успявах да уловя по-автентични и значими кадри". 

А с толкова много време, прекарано в път, Алфаси има доста възможности да усъвършенства фотографските си уменията и да снима впечатляващи портрети на пътниците, както както и случайните минувачите на улицата. 

Вижте следващата селекция от снимките, които споделя в Инстаграм.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?