.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Финалът на „Повече от чанта” беше обявен на 17 декември

| преди 8 години
Спечели „повече от чанта” с LadyZone.bg
<p><strong>Последната чанта от играта също намери своята притежателка. <em>Снимка: LadyZone.bg</em><br /></strong></p>
И последната чанта от играта беше спечелена

 

 

Скъпи дами, благодарим ви за активното участие в играта на LadyZone.bg „Повече от чанта”! През последните 4 седмици вие изпращахте снимки на любимите си аксесоари, които участваха в надпреварата за луксозните подаръци, предоставени от Furla. Както във всяко състезание, и тук възникнаха полемики, но важното е, че 4 щастливи дами се сдобиха с мечтаните си чанти и ще имат възможността да им се радват всеки ден.

Името на последната късметлийка беше съобщено в „Денят е прекрасен” днес, 17 декември 2010 г. В навечерието на коледните празници Ралица Георгиева Дакова от София грабна четвъртата чанта, а в ролята на добрия вестоносец за нея влезе водещата на предаването „Отпечатъци” Мира Баджева. Тя е и автор на едни от любимите ви текстове, които се публикуват в нейния личен блог в LadyZone.bg.

За всички, които нямаха щастието да спечелят една от големите награди, все още има шанс – както ви съобщихме миналата седмица, за вас сме подготвили допълнителни изненади. В понеделник в LadyZone.bg ще бъдат публикувани имената на изтеглените на лотариен принцип късметлийки, които ще получат луксозните аксесоари Furla. Сигурни сме, че те ще бъдат чудесен подарък, с който предстоящите празници ще станат още по-вълнуващи и забавни!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?