Вижте какво очаква всяка зодия през октомври в любовта, работата и здравето:

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ  2019

 

ОВЕН

 

Работа: Отложете деловите срещи и разговори. Ако не е възможно тактът и умението да изслушвате са задължителни. Въпреки че не бива да подписвате договори, поне не пропускайте да научите полезното за вас и когато прецените че сте готови да го приложите. Не ви съветвам да назначавате или уволнявате ваши подчинени.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не бива да се притеснявате и да се вглеждате в себе си само защото усещате неразположение. Посетете личния си лекар, ако имате оплаквания от главоболие или заради нарушено зрение в периода 12-14 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да изживеят срив в отношенията, ако се прибират недоволни от командировка и изливат гнева на близките си, въпреки че са имали запознанства и изобщо не са скучали самотни. Кризата е факт, а до решението за развод по ваша вина крачката е само една.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Рискувате заради проявената доверчивост да затънете в неприятности, обвързани с неподходящи хора, но и да се окажете губещи, ако имате намерение да предприемате инвестиции. Ако непознати хора ви дават съвети за тези вложения бъдете внимателни. Не го правете на 31 октомври, защото Меркурий в този ден започва своето ретроградно движение.

Здраве: Вашата активност на работното място и желанието ви да блеснете с нечуваните си възможности, липсата на достатъчно сън, преумората, са предпоставка за проблеми, ако не си давате задължителната почивка, особено в периода 14-17 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните, които са щастливи в брака да не предприемат промени в личния си живот. Ако не сте щастливи имате достатъчно време да обмислите крайното си решение за развод и да подадете документите, за да избегнете проблемите и непоносимите скандали.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Добре мислете, преди да поставите началото на нови задачи, ако вашите колеги отказват да ви подкрепят. Преценете дали решението ви е навременно и не забравяйте, че на 31 октомври Меркурий започва ретроградното си движение. Не давайте заеми и внимавайте с разходите, въпреки добрите приходи. Парите ще ви потрябват през оставащите месеци до края на годината.

Здраве: Здравето ви е стабилно, особено ако осъществите задгранична командировка.  Избягвайте нервното напрежение.  Бъдете внимателни в периода 17-19 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Въпреки променливата ви същност и двойнствената ви природа не изневерявайте, за да не се стигне до сцени на ревност от страна на брачната ви половинка.

 

РАК

 

Работа: Бъдете умерени при срещи и внимавайте кого допускате в живота си и до вашите професионални планове и цели, за да не се окажете измамени и предадени. Въпреки намерението ви да смените деловото си обкръжение ви съветвам да не отдалечавате от себе си лоялни колеги и подчинени, за да не съжалявате след броени дни, но тези, които сте засегнали, няма да се върнат повече при вас.

Здраве: Предпазвайте се от инциденти, от хранителни натравяния и стомашни проблеми. Бъдете особено внимателни в период 19-21 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Заради разнообразие в интимните връзки ще съсипете брака си и след това ще ближете рани, ако сте били щастливи. Ако обмисляте развод, защото сте убедени, че партньорите ви имат извънбрачна връзка, или ако вие самите имате такава,  е коректно да си уговорите среща с адвоката си.

 

ЛЪВ

 

Работа: Ако работите до изнемога, но не пропускате и почивката си, препятствията няма да ви притискат, ако ги възприемате като предизвикателство и се доказвате пред колегите си, будейки завистта им. Начинанията отложете, без значение дали са плод на продължително обмисляне или са породени от ваше внезапно решение да направите крачката към поредното ново и мамещо ви предложение.

Здраве: През месеца сте стабилни в здравословно отношение, но както винаги е добре да се предпазвате от прекаляване с алкохола, който вреди на сърцето ви и завишава кръвното ви, ако страдате от хронични проблеми. Бъдете внимателни в периода 21-23 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Трудности ще има семейните, без значение дали живеят щастливо, дали бракът им е формален, но търпим или са достигнали с половинката си критичната точка на кипене. Обмислете дали да се разведете или имате шанс да оправите отношенията, доколкото са възможни компромиси от двете страни.

 

ДЕВА

 

Работа: Бъдете мнителни към задгранични партньори, които ви мамят за съдружие, но с ласкателства, колко сте велики и неотразими. Може би целите им не са съвсем почтени. Не отказвайте пътуванията зад граница за среща с вашите стари  партньори от чужбина. Тези от вас, които имат намерение да правят инвестиции, да преценят финансовата си стабилност до края на годината и да не инвестират, ако е намалял.

Здраве: Ако допускате преумора ежедневно, ще навредите на здравето си, но същото ще се получи, ако се храните безразборно, а имате хронични проблеми със жлъчката и стомаха, особено в дните 23-25 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Месецът помага семейните да разпалят поугасналия пламък на чувствата си дори и ако са имали проблеми през годината. Не бива да изневерявате, освен ако сте решили да се развеждате. Но и при крайно решение изневярата пак не е правилното действие, защото вината ще падне върху вас.

 

ВЕЗНИ

 

Работа:  Имате възможност да отдалечите хората или да оправите при възможност и желание от двете страни блокиращи пътя ви отношения. Ако сте на ръководна позиция и уволняващи подчинени през този месец,  ги превръщате във ваши кармични врагове, които при възможност ще ви мъстят с удоволствие. Кажете им със спокоен тон каква е причината за решението ви, ако нямате намерение да се откажете от него.

Здраве: Почивката ви се отразява благотворно и не бива да я пропускате, ако не искате да навредите на здравето си заради непрекъснатото вживяване в чувствата на околните. Грижете се добре за себе си и избегнете главоболието в период 25-27 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не допускайте скандали с половинката си заради роднини, дето вечно се намесват в отношенията ви и ви вредят със съветите си, а и заради проява на ревност. Ако бракът ви не върви и с ревност и без ревност ще решите да се разведете.

 

СКОРПИОН

 

Работа: Стабилизирайте вече постигнатото, а ако имате планирани начинания, започнете ги в дните, подходящи за целта, съгласно вашата номерологична прогноза. Преценете възможността да направите скок към нов връх и на сегашното си работно място, вместо да се стремите към ново, където нямате гаранция, че заплатата ви ще е по-висока. Вземете правилното решение, но не с емоцията, а с разума си.

Здраве: И през този месец се предпазвайте от проблеми с половите органи и инфекциозни заболявания. Не бива да вредите на здравето си и да очаквате чудо, за да се възстановите, особено при хронични болежки в периода 1-2 и 27-29 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: При семейните въпреки месецът ви на стабилност и хармония, навика ви да залитате в емоционални крайности, скандали и безпричинни нападки към вашата половинка, която няма вина за случващото се, каквото и да е то, ви отдалечава. Ако изневерите забравете миналото щастие.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Не бива да спорите с вашите колеги, ако проявяват несъгласие с ваши предложения, които може да са в обща вреда, въпреки че са във ваша полза. Ако ви откажат помощ, но сте уверени в успеха си, се справете сами с планираните начинания. Не се сърдете на никого, ако се провалите, особено на 31 октомври, когато Меркурий започва ретроградното си движение. 

Здраве: За да сте здрави през този месец, се освободете от напрежението и в почивните дни пътувайте. В периода 2-4 и 29-31 октомври Луната е във вашия знак. Избягвайте преумората и си лягайте рано. Не прекалявайте с алкохола.

Любов: С право вашата половинка е ядосана на идеята ви да започнете ваш бизнес или да се заемете с нови служебни задачи, особено ако скоро сте минали през общи трудности, помагала  ви е, а и още не сте ги надмогнали докрай.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: Приемете, че съществува реален шанс да привлечете некомпетентни нови хора, заради наложени ви познанства или нечия протекция. Критиката и упреците към вашите колеги с надеждата, че ще поемат част от вашите проблемни задачи, са повод да развалите отношенията си с тях. По-добре бъдете внимателни при разговорите и обсъждане на проекти, особено на 31 октомври, когато Меркурий започва своето ретроградно движение.

Здраве: Ще се оплаквате, че сте отпаднали и без желание за работа, че ви болят костите, но причината е единствено в заседналия живот. Спортувайте по малко два пъти седмично. Не пропускайте да си почивате в периода 4-7 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Новобрачните, които вече са се прибрали от меден месец, да създадат своя обща среда, както повелява годината на Юпитер, за да не се окажат подвластни на старите си приятели, които могат да провалят отношенията им. Не допускайте изневяра, защото и при стабилен брак може да сложи край на семейната ви хармония.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: Приемете това тяхно желание с благодарност заради оценката, която ви дават, а началниците ви също няма да забравят да ви похвалят. Не бива да сте критично настроени към подчинените си, ако сте на ръководна позиция, дори и ако грешат. Може да се окажете с малко хора, при това предимно с тези, които не са лоялни, защото сте прогонили останалите, напуснали сами, без да разберете, че сте ги засегнали.

Здраве: При неразположение не бързайте да се притеснявате за здравето си, пък и това не е типично за вас. С безпричинните притеснения си вредите още повече. Бъдете внимателни в периода 7-9 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните, които не успяват да се прибират навреме и да са с близките си, рискуват сериозно да навредят на отношенията си. Половинката им няма да приеме безропотно това поведение. По-добре е да опитат да намерят златната среда между деловия и семейния живот и да съхранят отношенията си.

 

РИБИ

 

Работа: Понеже имате да наваксвате забавянето през лятото, не бива да подхождате към рутинните си задължения емоционално, а действията ви трябва да основани на задълбочени проверки не само дали ще се справите, но и дали ще извлечете очакваната печалба. Съветът ми е да инвестирате само във ваши проекти и да не се изкушавате да участвате в странични, дори и ако са на ваши колеги. Не бива да взимате и да давате заеми.

Здраве: Съветът ми е да не се лишавате от движение, защото ако сте непрекъснато обездвижени пред компютъра може да си създадете проблеми със здравето, особено в периода 9-12 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте семейни и сте щастливи, намерете златната среда в отношенията. Ако не сте щастливи в брака, този месец позволява да се освободите с лекота от брачните окови и в същото време да съхраните добрия тон с брачната си половинка и децата си, ако сте ги създали.