.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Деми Мур и Аштън Кътчър срещу трафика на хора

| преди 8 години
И Деми Мур в Двама мъже и половина
Двойката ще участва активно в кампании на ООН срещу тафика на хора. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
32 милиарда е годишната печалба от мръсния бизнес

Звездната двойка Деми Мур и Аштън Кътчър взе присърце идеята за световна кампания в борба с трафика на хора, съобщиха информационните агенции. Този проблем придобива все по-сериозни мащаби и холивудските звезди се включиха в кампанията на ООН, която ще обхване всички континенти и особено най-засегнатите държави.

Деми и Аштън присъстваха на откриването на нов фонд на Международната организация за подпомагане на жертвите на трафика на хора в централата на ООН в Ню Йорк. На събитието двамата се обявиха в подкрепа на глобалния план за борба срещу организираната сексуална експлоатация и принудителния труд.

Актьорите, чиито лица са познати по цял свят, заявиха още, че са твърдо срещу това жените да бъдат принуждавани да проституират в интернет. Според звездното семейство това е съвременна форма на робство. Двойката припомни още, че годишно трафикантите на деца и на жени печелят по 32 милиарда долара.

Посредством своята благотворителна организация Деми и Аштън подемат инициатива, обединяваща Туитър, Гугъл, Фейсбук и Майкрософт за възпрепятстване на трафика на хора по интернет.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?