Ето я и поредицата, в която може да разберете какъв ще е характерът на вашето бебе според датата, на която се е родило.

1.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде подвластно на Рак и на Луната, която е управител на знака. Неговата седмица ще започва от обяд в понеделник или от вторник. Денят му на раждане носи инат и амбиция, а Съдбовният му път изисква да пътува и да живее извън България.

2.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде подвластно на Рак и на Марс - упорито, инатливо, обсебващо и очарователно. Въпреки че ще е колебливо на моменти, Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

3.7.2013- детето, родено в този ден ще бъде общително, но и склонно да привлича към себе си неподходящи приятели и партньори. Подвластно е на Рак и на Меркурий. Ще приказва много и ще бъде слушано. Съдбовният му път изисква да анализира живота си и да гради професионална кариера.

4.7.2013 - детето, родено в този ден, ако го е избрало само, е орисано на кармична отплата, за да изчисти чрез преодоляване на трудностите грешките, натрупани в неговите минали прераждания. Подвластно е на Рак и на Юпитер. Ще е борбено е ще се справя само с препятствията, дори и ако са неочаквани. Съдбовният му път помага да гради с труда си материална стабилност. Не съветвам родителите да избират тази дата за секцио.

5.7.2013 - детето, родено в този ден ще бъде променливо и устремено към пътувания. Подвластно е на Рак и на Венера. Ще бъде обичано от хората, сред които живее и работи. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.

6.7.2013 - детето, родено в този ден ще бъде устремено към стабилност и хармония в живота и отношенията. Подвластно е на Рак и на Сатурн, затова и на моменти ще е себевглъбено. Съдбовният му път изисква да овладява своята прибързаност.

7.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде устремено към духовното си и интелектуално израстване. Подвластно е на Рак и на Слънцето. Ще се стреми да блести в светлината на собствените си успехи. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.