Цялата истина в мен” от Джули Бери излиза на 30 септември, четири дни след световната си премиера, едновременно на хартиен и електронен носител.

Този роман ще ви шокира и трогне, ще ви изпълни с тъгата и страстта на героите, а скритите из страниците му мистерии ще ви подтикнат да ги разлиствате трескаво, докато не отгърнете и последната.

В деня, в който най-добрата й приятелка е открита убита, Джудит изчезва от Розуел Стейшън. Четири години по-късно изненадващо се завръща, променена завинаги. Ужасяващо деяние е ограбило гласа й – никой не знае къде е била през последните години и какво точно се е случило с нея. Неспособна да изрази чувствата и мислите си, Джудит заживява като призрак в дома си. Собствената й майка не съумява да я погледне в очите, а приятелят й от детинство и голяма любов Лукас е на път да се ожени за друга.

Това се случва преди две години. Сега, градчето и хората, които обича, са изложени на огромна опасност. А Джудит е изправена пред съдбовен избор – да продължи да живее в тишина, или да възвърне гласа си, дори това да означава, че ще промени съдбите на околните завинаги. Защото единственият начин да спаси Розуел Стейшън и голямата си любов е да разкаже цялата истина за ужасяващите събития от миналото.

Джули Бери е родена в западен Ню Йорк в семейство от седем деца. Тя е бакалавър по комуникации от Политехническия институт Rensselaer и магистър по творческо писане за деца и юноши от колежа по изящни изкуства Върмонт. Живее със съпруга си и четиримата си сина в Масачузетс.

Джули пише фентъзи приказки за деца, както и поредица от романи в комиксов стил и приключенски мистерии, преди да се отдаде на писането на романи за тийнейджъри. Творбите й са се появявали на книжния пазар в множество страни. Може да посетите Джули Бери онлайн.

"Цялата истина в мен” ще откриете в книжарниците в цялата страна на цена от 12,90 лв.

Романът може да се закупи в EPUB формат от iBookstore, biblio.bg, globulbooks.com, mtel.bg/ebook, helikon.bg/ebooks