.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Бионсе и Джей Зи с веган предизвикателство към феновете си за 2019 г.

Евгений Милов | преди 40 седмици
Бионсе и Джей Зи
Снимка: APES**T - THE CARTERS
Най-влиятелната американска двойка предлага да минем на растителна диета

Ако търсите вдъхновение, за да промените начина си на живот през новата година, на помощ идва последната книга на Марко Борхес, автор на бестселъри, физиолог и основател на сайта за здравословно хранене "22 Days Nutrition". 

Встъпителните думи в новата му книга "The Greenprint" са написани от най-влиятелната американска двойка - Бионсе и Джей Зи, които искат да насърчат феновете си да дадат шанс на веганството през 2019 г.

The Greenprint

"Раждането на децата промени живота ни повече от всичко друго. Мислехме за здравето като диета - някои работеха добре за нас, други не. След като погледнахме на здравето като на истината, вместо на диета, за нас стана мисия да споделим тази истина и начин на живот с възможно най-много хора", пишат Бионсе и Джей Зи в увода на книгата.

Двамата не очакват всички да станат строги вегетарианци, разбира се. Ни тяхната цел е да насърчат феновете си да променят диетата си по максимално отговорен начин, като хранителният им режим започне да включва по-малко протеини на животински произход, за сметка на повече растителни продукти, който да консумират.

Бионсе и Джей Зи
Снимка: APES**T - THE CARTERS

"Искаме да ви предизвикаме, както сами се изправихме пред предизвикателството, да преминем към диета с растителна храна. Ние всички имаме отговорността да се застъпим за собственото си здраве и здравето на планетата. Нека го направим заедно. Нека разпространим истината. Нека превърнем тази мисия в движение", пишат Бионсе и Джей Зи.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?