Тъй като се стремим да ви информираме за всичко свързано с красотата, този път ще ви съобщим за нещо не толкова ново, но затова пък доста интересно. Ако не сте чували за лепенки за нокти,които покриват цялата повърхност на нокътя, то сега му е времето.

Ако някога сте искали маникюрът ви почти сам да се направи и за няколко минути да имате приказни, цветни и изсъхнали нокти – сега ви се отдава подобна възможност – с лепенки или стикери за нокти, които са направени от истински лак.

Разликата между обикновената процедура, която всяка жена познава е в техниката, която е по-бърза, по-лесна и опростена. Вместо да се нанася лак, се залепват лепенки, които при всички положения са по-големи от ноктите ви, оставят се да засъхнат за 10-ина секунди, след което могат да се изрежат и изпилят с пила, за да се оформят по очертанията на нокътната плочка. Това е всичко, което трябва да направите.

Снимка: www.hunt4freebies.comКакви са основните предимства на лепенките (стикерите) за нокти:
-    Не трябва да чакате да изсъхнат
-    Издържат до 10 дни
-    Премахват се лесно с обикновен лакочистител
-    Идват в различни цветове, нюанси и принтове (дори и френски маникюр може да си направите с лепенки)
-    Подходящи за заети жени

В България могат да се намерят спокойно и без особени затруднения. Е, как ви се струва идеята да не прекарвате цял час в лакиране и съхнене?