.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трите зодиите, които вземат най-големи заплати

| преди 2 години
пари
Снимка: iStock

Парите потичат към онзи, който не се страхува от работа, рискува, но умее и да спестява. Всяка една от тези черти е характерна за определена зодия. Вижте кои са те.

Ретроградната Венера ще промени много неща в любовния ви животМоже да се появи ново привличане към някого, когото никога не сте считали за обект на романтични чувства

Стрелец

Стрелците са креативни и могат да измислят начин да се измъткнат и от най-заплетената и финансово трудна ситуация. Именно този техен талант ги прави способни да трупат богатства. Те просто са орисани да са на върха. Стрелецът има нужда само от здраве, за да успее. Той не се страхува да работи, комуникира лесно с хората и така кара парите буквално да потекат към него. Стрелците са добри в това, което правят, защото не се страхуват да рискуват. Правят неща, за които другите ги обявяват за безумци. Но това е именно техния начин да напълнят портфейла си. Като цяло Стрелците живеят на принципа на спадове и върхове. И спадовете им удрят дъното, но върховете им са – ех, какви върхове!

Телец

За Телците годината на Петела ще бъде особено силна, както в емоционално, така и във финансово отношение. Те са орисани на щастие, късмет и успехи. Единствената пречка пред това към тях да потекат реки от пари са личният им гняв, заради който често се карат с хора и провалят сделки. Телците имат силно развита интуиция и печелят добре дори и от привидно слабо доходни начинания. Имат многообразни перспективи за професионална изява, стига да успеят да ги анализират бързо и да направят правилен избор. Въпреки че работата носи парите, Телците не бива да допускат грешката, която е типична за тях, и да се отдават до забрава само на бизнеса си. От това може да пострада семейството им, а тези емоции не могат да се купят с никаки

Близнаци

Годината на петела ще бъде изпълнена с много труд за Близнаците. Те ще натрупат значими материални запаси. Близнаците са спестовници и именно затова винаги си имат. Имат шанс да постигнат планираните професионални цели, ако са отговорни, организират добре времето си, не се разпиляват и не са се втурнали на път като техните събратя по Съдба, подвластни на Петела.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?