Овен
Представителите на зодия Овен са способни да завладеят света, стига да го искат. Вземат ли дадено решение, което е в техен интерес, нищо и никого не може да ги спре. Но това вече го знаем. По-интересното е, че те имат изключително силно съзнание и вибрациите, които излъчват са мощни. Чрез тях те успяват да поведат всекиго, който им е необходим за постигането на целите им. Въпреки арогантното им поведение и взискателен характер, овните бива да се вслушват повече в мнението на другите – нищо, че в повечето случаи са прави.

Телец
Родените под този зодиакален знак може и да са инати, но те всъщност са целеустремени в осъществяването на своите желания. Тях не ги интересува какво мислят другите хора, те просто отстояват своето. Имайте предвид, че за тях лоялността и доверието са от изключително значение. Затова не ги предавайте, защото тогава настъпва началото на края.

Близнаци
Раздвоени между висшите си Аз, близнаците трудно могат да разберат както истински искат. Очарователни в своята нерешителност, те са съзидателни и начинът им на мислене може да бъде в полза на тези, за които е присъщо да взимат прибързани решения. Да, близнаците могат да бъдат добри съветници – просто им трябва време да осмислят всички варианти на дадена ситуация.

Рак
Присъщо за тях е прикриват чувствата и мислите си. Раците не обичат да показват своята уязвимост, криейки се в своята черупка. Хубаво би било ако се отварят повече към заобикалящия ги свят, защото мисленото им е добро, прагматично, а съзнанието им ражда хубави идеи.

Лъв
Представителите на тази благородна зодия смело споделят своите мисли без да се притесняват от чуждото мнение. Те обичат да бъдат сърцето на компанията. Осъзнати, те знаят кои са и отстояват своите позиции по неподправен начин. Мечтите са им големи, а смелостта впечатляваща.

Дева
Прагматични в начина си на мислете, девите са от тези хора, на които може винаги да разчитате в затруднена ситуация. Ако се сблъсквате с нерешим за вас проблем, допитайте се до някоя дева, която със своето логично мислене ще ви помогне да излезете от безизходицата.

Везни
Известни със своите уравновесеност и творчески дух, везните са в постоянно търсене на себе си. Съзидателни и осъзнати, във всеки един момент те правят живота си прекрасен – преосмисляйки го по свои красив начин. 

Скорпион
Много е трудно да разберем какво мисли един скорпион. Мистериозни, те са добри събеседници, но ако връзката ви (приятелска или не) не е дългогодишна, не очаквайте да научите много за тях. Скорпионите са известни със своята потайност, която е в резултат на характерната за тях стеснителност и лична неудовлетвореност. Затова те не обичат да се хвалят – нищо и никого не са достатъчно добри.

Стрелец
Безстрашни, стрелците са с много силен характер, който им позволява да се справят благополучно в трудни ситуации. Положителният им начин на мислене им помага да се преодоляват трудните ситуации с усмивка. За тях животът е удоволствие, в него няма място за драма и страдания. Същевременно стрелците имат нужда антуражът им да бъде на същото енергийно ниво, в противен случай те се затварят в себе си и преобръщат мисленето си на 360 градуса.

Козирог
Козирозите са известни са силния им дух и копнеж за действие. Заемат ли се с дадена задача, тя трябва да бъде безупречно осъществена – докато тя не бъде перфектно реализирана, те не се отказват – ако трябва ще започнат всичко отново, но няма да се откажат. Волята на козирога е много силна.

Водолей
Перфекционисти и прагматици, представителите на зодията са, на пръв поглед, студени в отношенията си, но истината е, че е са чувствителни. Душата и съзнанието им копнее за нови и вълнуващи преживявания, изпълващи ги с положителна енергия.
Любовта им към живота поддържа съзидателния им дух жив, а така се раждат и гениалните им идеи.

Риби
Ах тези риби, толкова добри с околни, а същевременно взискателни към себе си. Ако можем да си позволим да дадем съвет – Скъпи риби, бъдете по-уверени в себе си. Мислите ви са положителни, идеите добри и всички ще се радваме да ги чуваме, така че светът да стане още по-добър.