Този месец Новолунието е на 4 юли. Луната влиза в знака на Рака, а това означава, че интуицията и инстинктите получават особена сила. Осветеността на диска е 0%. Младата луна ще започва да расте, а с нея могат да растат и нашите успехи. Луната е третият най-важен фактор в картата след асцендента и слънцето. По Новолуние се засяват семената на бъдещите големи дела. Това определя нощта на 4 юли като особено подходяща за заявите твърдо своите желания и да сте по-сигурни от всякога, че те ще се сбъднат.

Искате ли да промените живота си към по-добро?

Ето как да сбъднете желанията си по новолуние

Новолунието на 4 юли 2016 ще подкрепи най-съкровените желания на хората, най-интимните и най-личните. Затова надникнете и в най-отдалечените кътчета на съзнанието и душата си и разберете кои точно са най-съкровените мечтания. Напишете това, което искате да се сбъдне, ако то касае единствено и само вас. Не обвързвайте други хора. Формулирайте желанията си ясно и конкретно. Само точно заявеното може да бъде и точно изпълнено. 

Когато Новолунието е в Рак, се сбъдват желания, които са обвързани с:

любов
дом
деца
интимност
финансова сигурност
нови начинания

Може да напишете и желания, които са свързани със здравето ви. Това Новлуние ще повлияе благоприятно работата на панкреаса и стомаха. 

Желанията се записват на лист хартия. Може да си пожелаете до 10 неща. Подредете ги по важност. Оставете листа с желанията си на открито, през цялата нощ. Нека се заредят със силата на новата луна. Не забравяйте да ги измечтаете в съзнанието си, да визуализирате какъв би бил животът ви, когато те се сбъднат. Пазете листа с желанията си до следващото Новолуние.

Мечтайте! Ако не мечтаете, как ще се сбъднат желанията ви?