.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми...

LadyZone.bg | преди 3 години
Жена
...имат вродени таланти.

Споделяме интересна алтернативна астрологична интерпретация на рождените дати. Тя е пряко свързана с деня, в който сте дошли на този свят. 

Пряко обвързано с номерологията, съответното тълкуване изключва месецът и годината на раждане. Изумително е как това просто изравнение разкрива истинската ни същност. 

Ако сте родени на една от изброените дати, това означава, че вие сте сред най-творческите души на тази земя. 

Водени от силното си чувство за естетика и свобода, вие сте наблюдателни, отдадени на креативния си дух и умеете да се наслаждавате на живота. Вие съзирате красотата на заобикалящия Ви свят и успявате, независимо от обстоятелствата, да извличате най-доброто от всичко и всички.

В случай, че възпирате съзидателните Ви пориви - спрете. Позволете си да усетите своята сила, давайки си пълна свобода. Ще бъдете приятно изненадани, колко добри сте вие в изкуството, което Ви влече.

Същото важи и за тези, родени на 3-ти, 9, 12, 15, 21, 29 и 30-ти. 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?