.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ретроградната Венера ще промени много неща в любовния ви живот

| преди 2 години
Раждането на Венера
Снимка: Уикипедия
Може да се появи ново привличане към някого, когото никога не сте считали за обект на романтични чувства

4 март доведе до Венера ретроградност. Този период ще продължи до края на април. Но за разлика от Ретроградния Меркурий или Ретроградния Юпитер, който власваше през месец февруари, Венера ще предложи повече възможности, отколкото ограничения.

Венера е планетата, която управлява любовта и привличането. С нейната ретроградност може да се появи ново
привличане към някого, когото никога не сте считали за обект на романтични чувства. В същото време двойките, чиито отношения са проблемни, могат да използват периода, за да ги заздравят - сега е времето да проведете разговорите, които са били отлагани. Някои астролози смятат, че чувствата, зародили се по време на ретроградната Венера, са краткотрайни. Разбира се, това не означава, че нямате шанс точно сега да срещнете сериозен партньор. По-скоро ще изпитате трудности да изградите сериозна връзка.

Ретроградната Венера може да е причина и за носталгично настроение. Тя ще ви дърпа назад към стари любови и ще се опитва да възроди загасналите пламъци. Определено е лоша идея да се свържете отново с бившия си. Вземете си дълга топла вана или пък хладък душ, за да отмиете тези колебания. Покажете на себе си, че имате място за нова любов, вместо за стари болки. След като ретроградността се вдигне, на 15 април, тези чувства и съмнения ще бъдат забравени.

Противоположните сили на Ретроградната Венера (нови страсти срещу стара обич) може да работят във ваша полза. Помислете върху миналите си връзки и да за това, което се е объркало. Използвайте тези уроци, за да имате сила и разум за всички нови решения, които правите с настоящия или с новия си партньор. Това би трябвало да ви помогне и да намали тъгата ви.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?